Idag bjöds det på penne rigate med lax i mitt hushåll (helt orelaterat ovanstående anekdot). Jag tycker fortfarande att det är lite lurigt med löken, det var knappt så att de på hemköp visste vad färsklök var heller. Till fick jag nåt i handen med stjälk och det kändes bra.
Detta var vad som slängdes ner i min gryta.

Det blev en välkokt historia eftersom penne kokas mycket längre än mina vanliga makaroner, så hela den extratiden fick grytan stå och extrakoka ihop sig.

Och resultatet? I kommentarerna till den här rätten på winendine.se har Freddy skrivit "Den blev supergod. Utan den här bloggen vill jag inte leva." och det är lite så jag också känner nu :)
Ser gott ut.
ReplyDeleteHehe, skönt att bloggen blivit en avgörande del i så många människors liv ;)
ReplyDeleteJepp, känn pressen, Adam. Lägger du ner nu får du mångas terapi-timmar (typ "mitt liv känns så tomt") på ditt samvete!
ReplyDeleteOj. Färsk dill...lyx. Jag valde dill på kryddburk. Dissad som fan av den där idioten Adam.
ReplyDeleteKörde med gul lök. Ingen vet vad färsklök är. Förmodligen något den där Adam odlar i vardagsrummet där han tidigare hade ekparkett.
Älskar för övrigt hur du fotar tallriken med mat när den står på diskbänken. Du drar bara fram en stol o börjar käka sen eller? ;)
ReplyDeleteHm, tänker man mycket på den diskbänken? Jag kanske ska klona bort den i fortsättningen... Alternativt bygga en fotostudio och gå omkring och laga mat där som en annan Per Morberg.
ReplyDeleteFast du dill på burk alltså... visste knappt att det fanns. Funderade ett tag på dill från frysdisken, men sen insåg man ju att om det kom med på kortet hade ju inte Adam hälsat längre om vi mött varandra på stan.